Premierul Victor Ponta a plecat de la DNA, la ora transmiterii acestei stiri, spunand ca a raspuns tuturor intrebarilor procurorului si a facut o cerere pentru a fi disjunsa din ”dosarul mare”, Turceni-Rovinari partea care il vizeaza pe el, astfel incat cauza sa fie solutionata mai repede.

Premierul Victor Ponta a stat in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) aproximativ o ora si jumatate, el spunand la iesire ca audierea s-a purtat intr-o forma civilizata si a raspuns la toate intrebarile procurorului de caz. "Am venit normal, ca orice cetatean. Mi-am spus punctul de vedere. Domnul procuror m-a intrebat, eu am raspuns la toate intrebarile. Asa e normal", a aratat Victor Ponta, scrie Mediafax.

Premierul a precizat ca a solicitat anchetatorilor sa disjunga din "dosarul mare", "Turceni - Rovinari", acuzatiile ce il privesc pentru a fi data cat mai repede o solutie.

'A ramas un singur lucru pe care probabil o sa vi-l comunice si procurorul. Am facut o cerere ca situatia mea sa fie disjunsa pentru ca nu are legatura cu dosarul mare, ca sa se rezolve mai repede, intr-un fel sau altul. Eu cred ca este interesul si al meu si al parchetului si al opiniei publice sa nu stea bucatica mea in dosarul mare. Daca procurorul va accepta, atunci foarte repede o sa avem o solutie. Repet, discutia a fost civilizata si am spus tot adevarul, tot ce stiu", a mai spus Victor Ponta, la iesirea de la DNA.

Victor Ponta a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) cu cateva minute inaintea orei 14.00. Inainte de a intra in sediul DNA, el a declarat: ”Daca am adoptat Codul Fiscal, acuma pot sa vin sa dau si o declaratie". Ponta a fost ultima oara la DNA pentru a fi audiat in acest dosar pe 19 august.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri