Premierul Victor Ponta a stat in sediul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) aproximativ o ora si jumatate, el spunand la iesire ca audierea s-a purtat intr-o forma civilizata si a raspuns la toate intrebarile procurorului de caz. "Am venit normal, ca orice cetatean. Mi-am spus punctul de vedere. Domnul procuror m-a intrebat, eu am raspuns la toate intrebarile. Asa e normal", a aratat Victor Ponta, scrie Mediafax.

Premierul a precizat ca a solicitat anchetatorilor sa disjunga din "dosarul mare", "Turceni - Rovinari", acuzatiile ce il privesc pentru a fi data cat mai repede o solutie.

'A ramas un singur lucru pe care probabil o sa vi-l comunice si procurorul. Am facut o cerere ca situatia mea sa fie disjunsa pentru ca nu are legatura cu dosarul mare, ca sa se rezolve mai repede, intr-un fel sau altul. Eu cred ca este interesul si al meu si al parchetului si al opiniei publice sa nu stea bucatica mea in dosarul mare. Daca procurorul va accepta, atunci foarte repede o sa avem o solutie. Repet, discutia a fost civilizata si am spus tot adevarul, tot ce stiu", a mai spus Victor Ponta, la iesirea de la DNA.

Victor Ponta a ajuns la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) cu cateva minute inaintea orei 14.00. Inainte de a intra in sediul DNA, el a declarat: ”Daca am adoptat Codul Fiscal, acuma pot sa vin sa dau si o declaratie". Ponta a fost ultima oara la DNA pentru a fi audiat in acest dosar pe 19 august.

Sursa foto: Mediafax Foto