Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca formatiunea sa are capacitatea de a avea un candidat propriu la Primaria Capitalei, altfel PSD nu se mai poate numi "un partid mare", iar astfel de analize pentru stabilirea candidatului vor incepe in perioada imediat urmatoare.

"PSD constata ca in Bucuresti competitia pentru primaria Capitalei este resetata total. Incepand de astazi vom realiza niste analize extrem de serioase cu privire la ceea ce trebuie sa faca PSD in Bucuresti, atat pentru primariile de sector, cat si pentru primaria Capitalei. Nu avem o solutie astazi. Nu ne permitem sa aruncam in joc nume", a declarat Dragnea, potrivit Mediafax.

Intrebat daca, de principiu, social-democratii ar putea ajunge la un consens in cadrul coalitiei pentru sustinerea unui candidat de la un alt partid, cum ar fi de exemplu UNPR, Dragnea a spus ca PSD ar trebui sa aiba un candidat propriu. "PSD este un partid mare. Eu cred ca are capacitatea sa aiba un candidat propriu la Primaria Capitalei. Daca PSD nu va avea un candidat propriu atunci nu avem dreptul sa ne mai numim partid mare", a explicat liderul interimar al PSD.

In ceea ce il priveste pe Sorin Oprescu, Dragnea a spus ca nu se poate el pronunta cu privire la o eventuala demisie a primarului. "Este un lucru nedorit, nu-i doresc nimanui asa ceva, dar dl. Sorin Oprescu, ca orice om din tara asta, trebuie sa raspunda in fata justitiei, care-l va gasi vinovat sau nevinovat", a spus acesta.

Gabriela Firea, candidatul...
Citeste si: Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Bucurestiului

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Predoiu: Ce face Liviu Dragnea e sfidare la adresa justitiei