Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, in varsta de 65 de ani, a murit, astazi, in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus dupa ce i s-a facut rau, anunta Mediafax.

Liderul PRM Corneliu Vadim Tudor fusese transportat astazi de urgenta la spital din cauza unor afectiuni cardiace, potrivit Agerpres. Acesta a fost internat la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei.

Corneliu Vadim Tudor s-a mai aflat si in trecut sub supravegherea medicilor de aici.

Starea lui Corneliu Vadim Tudor s-a agravat dupa ce a fost internat, luni dimineata, la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei, a suferit un infarct si a fost supus unei interventii chirurgicale. La cateva ore dupa interventia chirurgicala, Corneliu Vadim Tudor a decedat, potrivit unor surse medicale.

Fostul senator Marius Marinescu a confirmat decesul lui Corneliu Vadim Tudor.

Fondatorul PRM postase pe pagina sa de Facebook, in urma cu cateva ore, un text despre un concert la care a asistat in weekend.

Fostul europarlamentar Corneliu Vadim Tudor a mai fost internat, in martie 2013, la sectia de cardiologie a Spitalului Militar din Capitala.

Corneliu Vadim Tudor s-a nascut in 28 noiembrie 1949, in Bucuresti, era scriitor, politician si jurnalist. Este fondatorul Partidului Romania Mare, fost membru al Parlamentului European si fost senator.

Sursa foto: Mediafaxfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri