Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, spune ca, ”in premiera”, candidatii partidului la alegerile locale vor fi validati pe liste doar dupa ce va fi consultata comunitatea locala, dar si ca oamenii vor fi chestionati si cu privire la obiectivele PSD, pentru o legatura mai ”stransa” cu cetatenii.

Liviu Dragnea a afirmat sambata, intr-o conferinta de presa, in localitatea suceveana Poiana Stampei, ca toti candidatii PSD la alegerile locale vor fi validati dupa "consultarea oamenilor", fara sa dea insa detalii cu privire la modul in care se va intampla acest lucru, scrie Mediafax.

Dragnea a precizat ca daca un candidat nu intruneste sustinerea necesara va fi "scos" de pe liste. Pe de alta parte, el a spus ca alegerea presedintelui PSD prin votul tuturor membrilor va include si o consultare privind obiectivele politice ale partidului.

”Este pentru prima data cand un partid din Romania da tuturor membrilor posibilitatea sa-si aleaga presedintele”, a precizat Dragnea, adaugand ca, saptamana viitoare, vor fi transmise in toate organizatiile judetene chestionare prin care se doreste sa fie validate obiectivele politice ale PSD.

”Vor fi milioane de chestionare care vor fi distribuite de militantii nostri, astfel incat oferta noastra politica sa fim siguri ca are sustinere foarte mare. Ne intereseaza ca noi sa avem o legatura foarte stransa cu cetatenii”, a mai spus Dragnea. El a mai declarat ca din discutiile cu membrii de partid a constatat ca toti sunt multumiti ca participa la vot si ca vor fi consultati si cetatenii.

”Va recupla partidul in relatia cu oamenii”, a spus Dragnea. El a mai declarat ca intentia sa a fost ca la votul presedintelui PSD sa poata participa orice cetatean, "la fel ca in Marea Britanie", dar ca statul partidului nu a permis o asemenea abordare, doar membrii PSD putand vota. Alegerea presedintelui PSD, functie pentru care unicul candidat este seful interimar al partidului, Liviu Dragnea, va avea loc pe 11 octombrie, iar vicepresedintii si ceilalti membri ai conducerii vor fi alesi pe 18 octombrie.

Sursa foto: Votare/ Shutterstock.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri