Aurelian Pavelescu: Doliul national nu este justificat. Sute de mii de tineri cultiva un fel de anarhism, consum de alcool, cu sonor care zguduie creierul

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, sustine ca doliul national decretat de Guvern, dupa ce 29 de oameni au murit in incendiul din Clubul Colectiv, nu este justificat. „Spectacolul acestor cluburi este, de fapt, un pretext pentru o adevarata promiscuitate in care tinerimea romana (o parte) s-a afundat“, este una dintre concluziile lui Pavelescu.

Intr-un text publicat pe Facebook, intitulat „Doliu national nu este justificat. Accidentul de la Clubul bucurestean, la un spectacol“, presedintele PNTCD, Aurelian Pavelscu, sustine: „Chiar daca ii voi supara pe multi, afectati de tragedie in mod sincer, vreau, la randul meu, sa fiu sincer, ca un semn de respect pentru voi. Decretarea de doliu national de catre guvern, la cererea presedintelui Romaniei, nu este justificata. Doliul national se decreteaza atunci cand se consemneaza, solemn, o tragedie sau act de eroism pentru tara, popor, natiune, umanitate. Aici nu a fost vorba despre asa ceva. A fost vorba despre un accident, cauzat, desigur, de un sir de erori, chiar incalcari legale“.

Incendiu in Clubul Colectiv. Pavelescu: Pe acesti tineri nu-i veti gasi la biserici

Liderul PNTCD face si o scurta analiza a vietii de noapte, o „anarhie“ intretinuta de „tineri pe care nu-i veti gasi in biblioteci si nici la biserici“.

Citeste in continuare pe adevarul.ro.

Citeste si:
Seful PNTCD: Este FAKE NEWS ca am vrea sa inchidem Facebook!
Seful PNTCD: Este FAKE NEWS...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri