Premierul demisionar Victor Ponta a convocat miercuri, la ora 16:00, o sedinta de Guvern pentru a le multumi ministrilor care au facut parte din Cabinetul sau, dar si pentru a pregati perioada de tranzitie catre Executivul ca se va forma in urma negocierilor din presedinte si partidele parlamentare.

"La ora 16:00 o sa avem o sedinta de Guvern ca sa le multumesc tuturor colegilor ministri si sa pregatim perioada de tranzitie catre viitorul Guvern", a spus Ponta, miercuri, la Palatul Victoria, dupa ce si-a anuntat demisia, scrie Mediafax.

Totodata, el a anuntat ca "procedurile politice" vor urma in cursul zilei, respectiv trimiterea demisiei sale presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si a precizat ca actualul Guvern va continua sa-si indeplineasca atributiile pana la instalarea noului Executiv.

"Pana la momentul formarii unui nou guvern, in urma discutiilor intre presedinte si partidele parlamentare, ne indeplinim atributiile de fiecare zi si imediat ce noul guvern va fi instalat putem sa predam o situatie economica si sociala mult mai buna decat cea pe care am preluat-o", a spus Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri