5 Noiembrie 2015

Victor Ponta: O sa avem o sedinta de Guvern ca sa multumesc ministrilor si sa pregatim tranzitia, miercuri



Premierul demisionar Victor Ponta a convocat miercuri, la ora 16:00, o sedinta de Guvern pentru a le multumi ministrilor care au facut parte din Cabinetul sau, dar si pentru a pregati perioada de tranzitie catre Executivul ca se va forma in urma negocierilor din presedinte si partidele parlamentare.

"La ora 16:00 o sa avem o sedinta de Guvern ca sa le multumesc tuturor colegilor ministri si sa pregatim perioada de tranzitie catre viitorul Guvern", a spus Ponta, miercuri, la Palatul Victoria, dupa ce si-a anuntat demisia, scrie Mediafax.

Totodata, el a anuntat ca "procedurile politice" vor urma in cursul zilei, respectiv trimiterea demisiei sale presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, si a precizat ca actualul Guvern va continua sa-si indeplineasca atributiile pana la instalarea noului Executiv.

"Pana la momentul formarii unui nou guvern, in urma discutiilor intre presedinte si partidele parlamentare, ne indeplinim atributiile de fiecare zi si imediat ce noul guvern va fi instalat putem sa predam o situatie economica si sociala mult mai buna decat cea pe care am preluat-o", a spus Ponta.



Citeste si