Potrivit surselor citate, Piedone renunta la functia de primar al Sectorului 4 al Capitalei. Cristian Popescu Piedone este primar al Sectorului 4 al Capitalei din 2008.

Miercuri seara, peste 25.000 de bucuresteni au protestat in centrul Capitalei, cerand demisia primarului Piedone, pe care il fac responsabil de tragedia din Clubul Colectiv, aflat in Sectorul 4, care functiona fara autorizatii.

Sambata, la o zi de la tragedie, dupa ce Read Arafat anunta ca localul Colectiv nu avea autorizatii de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, Piedone spunea ca nu are ce sa-si reproseze si ca, din punctul de vedere al primariei, Clubul Colectiv a functionat legal, controalele inspectorilor sai desfasurandu-se inainte de ora 16.30, in cadrul programului de lucru, nu seara si noaptea, cand clubul are activitate.

In urma incendiului izbucnit vineri seara in Clubul Colectiv, 32 de persoane si-au pierdut viata, iar alti aproximativ 200 au fost raniti. Ultimul bilant transmis miercuri arata ca la acest moment in spitalele din Capitala mai sunt internate 133 de victime ale tragediei din Colectiv.

Sursa foto: Mediafax Foto