Premierul desemnat, Dacian Ciolos, a declarat luni ca l-a retras pe Andrei Baciu din lista cu ministri imediat ce a vazut unele informatii din presa, admitand ca a aflat ca este rezident abia dupa ce l-a propus ministru al Sanatatii.

"L-am retras (pe Andrei Baciu – n.r.) pentru ca asa am decis eu. Am aflat uitandu-ma in presa. Colegii mei, colaboratorii mei care urmaresc presa mi-au semnalat acest lucru si in urmatoarele cinci minute am luat decizia", a declarat Ciolos.

Intrebat cand a aflat ca Baciu este rezident, Ciolos a spus ca dupa ce l-a nominalizat. "Eu l-am luat, dincolo de aceste lucruri, pentru experienta pe care am vazut-o, nu am avut aceste detalii in CV-ul pe care mi l-a prezentat, dar am vazut experienta si din discutiile pe care le-am avut cu el mi s-a parut ca sunt anumite idei interesante", a declarat Ciolos.

Intrebat de ce l-a retras pe Andrei Baciu, Ciolos a spus: "Pentru ca sunt niste lucruri pe care dansul, din pacate, nu mi le-a spus. Dincolo de calitati, competente profesionale si idei, aceste lucruri care au fost semnalate in media sunt pentru mine foarte sensibile si nu vreau sa patez in niciun fel imaginea si integritatea acestui guvern si de aceea am luat aceasta decizie foarte rapid, imediat ce am aflat."

Premierul desemnat a mai spus ca si-a asumat propunerea si ca isi asuma, de asemenea, si decizia de a-l scoate de pe lista.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri