Premierul desemnat Dacian Ciolos a declarat marti, in fata celor doua Camere ale Parlamentului, ca noul guvern se va baza pe transparenta in actul decizional, responsabilitate si deschidere catre dialog.

In debutul discursului sau, Dacian Ciolos a tinut sa aduca un "tribut" victimelor incendiului de la clubul Colectiv si a spus ca astfel de tragedii nu trebuie sa se mai repete, astfel incat cauzele care au stat la baza acestei tragedii, coruptia, sa fie eliminate, scrie Mediafax.

”Aduc tribut victimelor de la Colectiv si familiilor acestora, gandurile mele raman alaturi de ele. Este datoria morala pe care trebuie sa ne-o asumam cu totii, iar impreuna trebuie sa inlaturam cauzele acestei tragedii, mai ales coruptia”, a afirmat premierul desemnat, aratand ca oamenii asteapta, mai mult decat oricand, o schimbare a modului in care este administrata tara, iar programul acestui guvern trebuie sa raspunda acestor asteptari.

El a mai spus ca sarcina acestui guvern va fi sa puna bazele schimbarilor structurale viitoare si ca se va baza pe transparenta, responsabilitate si deschidere pentru dialog, iar obiectivul sau a fost aducerea in echipa guvernamentala de specialisti integri.

Dacian Ciolos a mai aratat, in plenul Parlementului, ca Romania trece printr-un ”moment critic” si ”de aici a izvorat mandatul acestui guvern”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri