Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca senatorul si vicepresedintele partidului Gabriela Firea poate fi "o varianta foarte buna" pentru Primaria Generala a Capitalei, insa social-democratii nu au luat, pana in acest moment, o decizie.

Prezent intr-o emisiune la postul Romania TV, Liviu Dragnea a fost intrebat daca Gabriela Firea este propunerea PSD pentru o candidatura la Primaria Capitalei, liderul social-democrat raspunzand ca "inca nu". "Dar Gabi Firea poate fi o varianta foarte buna", a completat presedintele PSD, scrie Mediafax.

1. Credeti ca Gabriela Firea ar fi o varianta buna pentru Primaria Capitalei?


Liviu Dragnea a afirmat ca nu a fost luata inca o decizie, insa a subliniat importanta alegerilor locale din 2016. "Alegerile pentru Primaria Capitalei sunt extrem de importante. Nu mai sunt joaca", a spus acesta.

Liderul PSD a anuntat, in trecut, ca social-democratii vor lansa o serie de analize, dupa Congresul partidului, prin care vor sa afle care sunt cele mai bune variante pentru candidaturile la primariile din tara, precum si pentru functiile de consilieri locali si judeteni. La inceputul lunii septembrie, Dragnea afirma ca vrea ca, pana pe 1 decembrie, sa poata prezenta lista candidatilor pentru primariile de sector din Capitala, precum si pentru primaria generala. Ulterior, liderul PSD a precizat ca sunt in curs analize, iar primele informatii precise vor veni abia la inceputul anului viitor.

Gabriela Firea este senator PSD, vicepresedinte la nivel central al partidului, presedinte al PSD Ilfov, precum si purtator de cuvant al formatiunii. Firea este membru PSD din septembrie 2012. Anul trecut, senatorul PSD a fost purtator de cuvant al partidului in campania prezidentiala a lui Victor Ponta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri