Premierul Marii Britanii, David Cameron, care miercuri se afla in prima sa vizita oficiala in Romania si a avut o intrevedere cu premierul Dacian Ciolos, a ajuns la Palatul Cotroceni, la ora transmiterii acestei stiri, fiind primit de catre presedintele Klaus Iohannis.

David Cameron a ajuns la Palatul Cotroceni in jurul orei 16.30, fiind intampinat de catre presedintele Klaus Iohannis. La finalul intalnirii de la Palatul Cotroceni, premierul britanic si presedintele Iohannis vor sustine declaratii de presa comune, potrivit Mediafax.

Premierul britanic David Cameron se afla in prima sa vizita oficiala in Romania, in cadrul unui turneu initiat in contextul negocierilor pentru reconfigurarea relatiei Marii Britanii cu Uniunea Europeana, dar si pe fondul crizei imigrantilor si al riscurilor teroriste.

Miercuri dupa-amiaza, in jurul orei 15.00, David Cameron a mers la Palatul Victoria, unde a avut o intrevedere de peste o ora cu premierul Dacian Ciolos.

De la Palatul Victoria, premierul britanic a mers la clubul Colectiv, miercuri implinindu-se 40 de zile de la incendiul in urma caruia 60 de persoane si-au pierdut viata. David Cameron, care a depus o coroana de flori si a aprins o lumanare la locul tragediei, a fost intampinat la clubul Colectiv de catre ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu.

Citeste si:
Klaus Iohannis: Nu creste varsta de pensionare
Klaus Iohannis: Nu creste...

De asemenea, acolo se afla si ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, Paul Brummell. Premierul britanic a pastrat un moment de reculegere si a aprins o candela.La fata locului au fost luate masuri sporite de securitate.

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Orban: Am hotarat impreuna cu presedintele sa organizam anticipate