Colegiul National al MP a votat, sambata, excluderea presedintelui organizatiei municipiului Giurgiu, Bogdan Cracea (foto dreapta), care a anuntat recent ca isi cauta iubita, a declarat presedintele organizatiei judetene Ionel Dinu, nemultumit de decizia colegilor de partid.

„Domnul Cracea a fost exclus, dar vreau sa va mentionez ca inca mai are o sansa, sa faca o contestatie la Comisia de Etica si Litigi, conform statutului Miscarea Populara, de acum depine numai de dansul”, a declarat presedintele organizatiei judetene Giurgiu, Ionel Dinu, potrivit Mediafax. Ionel Dinu a afirmat ca argumentele aduse de presedintii filialelor Constanta si Galati pentru excluderea lui Bogdan Cracea sunt „puerile”. „(Lui Bogdan Cracea-n.r.) i s-a iMiscarea Popularautat faptul ca presedintele Miscarea Populara Galati nu a mai putut sa iasa in oras, pentru ca a fost asaltat de atata lume incat nu mai putea sa dea un raspuns”, a spus Ionel Dinu.

Ionel Dinu a comentat acuzatiile care i-au fost aduce lui Bogdan Cracea spunand ca „probabil ca si dansul (presedinte Miscarea Populara Galati-n.r.) sufera de ceva si vrea ce a vrut si domnul Cracea”. Presedintele organizatiei judetene Galati a afirmat ca, in urma valului spontan de simpatie creat pentru Bogdan Cracea, acesta are mari sanse sa castige primaria Giurgiu, daca va castiga independent sau din partea unui alt partid politic. „Va bate candidatul Miscarea Populara la Giurgiu daca va candida independent, chiar si pe mine in momentul de fata care am fost vicepresedintele CJ”, a mai precizat Ionel Dinu.

Ionel Dinu a spus ca a fost validat de Colegiul National pentru a candida la primaria Giurgiu, precizand ca in cuda faptului ca se bucura de „de o notorietate de circa 70% in judetul Giurgiu, dar lucrurile s-au schimbat in asa masura incat domnul Cracea ar putea sa castige primaria la Giurgiu”.

„Eu am fost validat pentru a candida la primaria Giurgiu. Este foarte greu ca dupa ce am fost colegi sa devenim adversari. Supararea mea este ca alte organizatii au luat decizia in privinta unui membru al altei organizatii si ii sfatuiesc pe colegii mei din tara sa isi vada de organizatiile dansilor si sa ii intereseze mai putin de alte organizatii”, le-a transmis Ionel Dinu colegilor de partid.

Citeste si:
Basescu: Miscarea Populara nu face nici o alianta inainte de alegeri
Traian Basescu: Miscarea...

In cadrul Colegiului National Miscarea Populara, Traian Basescu a votat impotriva excluderii presedintelui Miscarea Populara Giurgiu, Bogdan Cracea. Anterior, presedintele Miscarea Populara afirmase ca politicianul giurgiuvean care a spus ca isi cauta sotie a dat „niste mesaje extraordinare, dar ar fi bine sa se opreasca” si ca "finalul ar fi sa ne arate aleasa", adaugand ca nu este adeptul excluderii.

"Domnul Cracea de la Giurgiu a dat niste mesaje extraordinare, dar ar fi bine sa se opreasca. Nu as vrea sa luati lucrurile in tragic, legat de domnul Cracea. Daca a fost o strategie a dansului sa faca binecunoscuta organizatia Miscarea Populara de Giurgiu, a reusit cu prisosinta, dar finalul ar fi sa ne arate aleasa. Inteleg ca este plin de solicitari", a declarat presedintele Miscarea Populara Traian Basescu, in deschiderea Colegiului National.

Traian Basescu a afirmat ca nu este adeptul excluderii din partid, mai ales ca presedintele organizatiei municipale Miscarea Populara Giurgiu, Marius Bogdan Cracea, "pare un om bine pregatit". Presedintele organizatiei municipale a Partidului Miscarea Populara Giurgiu, Marius Bogdan Cracea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, ca isi cauta iubita, in conditiile in care alegerile locale se apropie si trebuie sa fie pregatit ”din toate punctele de vedere”.

”Anuntul meu pe scurt poate fi sintetizat astfel: politician giurgiuvean caut iubita. Alegerile locale se apropie si trebuie, chiar daca nu sunt prima optiune a partidului, sa fiu pregatit din toate punctele de vedere. Oamenii nu sunt facuti sa fie singuri, iar femeia spune multe despre barbatul ei. Sper cu ajutorul presei sa devin candidatul ideal pentru Primaria Giurgiu. As spune ca viitoarea iubita ar fi ideal sa lucreze in sistemul de justitie, la judecatorie, tribunal, parchet, dar aceasta conditie ar fi prea restrictiva. Asa incat criteriile de baza sunt sa fie atragatoare si inteligenta”, a afirmat Cracea.

Citeste si:
Iohannis, criticat: Romania are un presedinte surd si mut
Iohannis, criticat pentru ca...

El le-a transmis femeilor ”interesate” ca il pot contacta pe Facebook sau isi pot lasa datele de contact la sediul partidului. ”Confruntarea politica ar putea sa se complice daca avem in vedere faptul ca ceilalti contracandidati sunt tati de fete. Cele interesate ma pot contacta pe contul personal de Facebook sau isi pot lasa datele de contact la partid”, a adaugat Cracea.

Sursa foto: opiniagiurgiu.ro

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Miscarea Populara: Guvernul Ciolos sa-si asume raspunderea alegerilor