19 Ianuarie 2016

Gorghiu: Ne vom gandi la inlocuirea lui Tariceanu de la sefia Senatului, excludem o alianta cu ALDE



Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, ca parlamentari ALDE au initiat discutii cu PNL, insa liberalii nu doresc sa faca nicio alianta electorala cu partidul lui Calin Popescu Tariceanu si se gandesc la inlocuirea lui Tariceanu din functia de presedinte al Senatului.

„Au fost discutii, ne-au cautat de la ALDE, pe toate palierele, colegi din Parlament. Nu exista niciun fel de plan al PNL de a face vreo alianta electorala, politica cu acest partid. Dimpotriva, eu am sa discut cu colegii nostri din comisia de unificare sa vedem procedural, desi nu avem voturile, cum putem sa ne gandim la inlocuirea domnului Tariceanu din functia de presedinte al Senatului”, a comentat copresedintele PNL Alina Gorghiu declaratiile liderului PSD, Liviu Dragnea, care l-a acuzat pe Tariceanu ca incearca sa negocieze cu PNL o eventuala alianta , conform Mediafax.

Alina Gorghiu a afirmat ca va initia acest demers menit sa duca la inlocuirea lui Calin Popescu Tariceanu din functia de presedinte al Senatului pentru ca „PSD se tot fastaceste sa faca acest lucru, desi sunt singurii care au majoritatea in Senat”.



Citeste si