Un voluntar intr-un proiect al Casei Regale a Marii Britanii sau pomicultorul anului 2015, dar si un director general in Primaria Suceava, se afla printre candidatii validati de Miscarea Populara Suceava pentru alegerile locale din acest an.

Liderul MP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat ca au fost validate mai multe candidaturi pentru functia de primar in municipii sau orase sucevene. Astfel, a fost validata candidatura lui Marian Andronache, director general in Primaria Suceava, pentru functia de primar al municipiului resedinta de judet, potrivit Mediafax.

El a mai anuntat ca "pomicultorul anului" 2015, Onea Paval, un inginer agronom, va fi candidatul MP pentru functia de primar in municipiul Falticeni, in timp ce in municipiul Vatra Dornei a fost validata candidatura inginerului silvic Catalin Ursache, care acum se ocupa cu turismul ecvestru in zona de munte a judetului, dar care a lucrat sapte ani in SUA si a fost implicat in mai multe proiecte de voluntariat, intre care unul sub tutela Casei Regale a Marii Britanii.

Popovici a mai spus ca vor fi stabiliti in perioada urmatoare si candidatii la primariile Campulung Moldovenesc si Radauti. El a mai spus ca au mai fost validati candidati pentru orase sucevene, dar ca in perioada urmatoare vor fi validati si 62 de candidati pentru functii de primar in comune, urmand ca apoi sa fie definitivate toate candidaturile pentru primarii.

Sursa foto: Oskari Porkka / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri