Liderul MP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat ca au fost validate mai multe candidaturi pentru functia de primar in municipii sau orase sucevene. Astfel, a fost validata candidatura lui Marian Andronache, director general in Primaria Suceava, pentru functia de primar al municipiului resedinta de judet, potrivit Mediafax.

El a mai anuntat ca "pomicultorul anului" 2015, Onea Paval, un inginer agronom, va fi candidatul MP pentru functia de primar in municipiul Falticeni, in timp ce in municipiul Vatra Dornei a fost validata candidatura inginerului silvic Catalin Ursache, care acum se ocupa cu turismul ecvestru in zona de munte a judetului, dar care a lucrat sapte ani in SUA si a fost implicat in mai multe proiecte de voluntariat, intre care unul sub tutela Casei Regale a Marii Britanii.

Popovici a mai spus ca vor fi stabiliti in perioada urmatoare si candidatii la primariile Campulung Moldovenesc si Radauti. El a mai spus ca au mai fost validati candidati pentru orase sucevene, dar ca in perioada urmatoare vor fi validati si 62 de candidati pentru functii de primar in comune, urmand ca apoi sa fie definitivate toate candidaturile pentru primarii.

Sursa foto: Oskari Porkka / Shutterstock