Ministrul de Interne, Petre Toba a declarat miercuri ca i-a cerut premierului Dacian Ciolos o schimbare a conducerii Departamentului de Informatii si Protectie Interna pentru ca a dorit "un suflu nou" in cadrul conducerii DGIPI.

"Am cerut acest lucru pentru ca doresc o conducere noua, un suflu nou, doresc ca si DGIPI sa contribuie mult mai mult la realizarea obiectivelor prioritare ale Ministerului Afacerilor Interne”, a declarat Toba, la reuniunea de bilant a Jandarmeriei Romane, conform Mediafax
.
Premierul Dacian Ciolos l-a demis in data de 10 februarie pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Gheorghe Nicolae.De asemenea, premierul l-a eliberat si pe Rares Vaduva din functia de secretar de stat la Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI.

Premierul Dacian Ciolos l-a demis pe seful Departamentului de Informatii si Protectie Interna din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Nicolae Gheorghe. Decizia premierului a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial. Potrivit documentului, la data de 10 februarie, premierul l-a eliberat pe Nicolae Gheorghe din functia de secretar de stat la Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI.

In document este mentionat faptul ca decizia premierului a fost luata in temeiul art.15 si al art. 19 din Legea nr.90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului si a ministerelor, precum si in baza art. 22 din OUG nr. 96/2012 privind stabilirea unor masuri de reorganizare in cadrul administratiei publice centrale.
De asemenea, premierul l-a eliberat si pe Rares Vaduva din functia de subsecretar de stat la Departamentul de Informatii si Protectie Interna din cadrul MAI, acesta fiind avansat la functia de secretar de stat in cadrul Departamentului.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri