Presedintele Klaus Iohannis a cerut luni, in fata Camerelor reunite al Parlamentului, asumarea a patru obiective majore pentru anul electoral, precizand ca actuala clasa politica este in intarizere in a da raspunsuri la probleme majore- educatia, sistemul de pensii, sanatatea, sistemul bugetar.

”Va invit sa asumam impreuna cateva mize majore pentru anul 2016. Prima, vizeaza inceputul recastigarii in politica. A doua, tine de functionarea institutiilor intr-un stat democractic. A treia, priveste continuarea eforturilor in domenii in care Romania a facut progrese si a castigat respectul partenerilor externi si, in fine, dar nu in ultimul rand, in zona marilor sisteme publice va propun sa punem cateva pietre de temelie pe care care sa se poata construi in 2017 indifierent, conform Mediafax.

De asemenea, Klaus Iohannis a spus ca actuala clasa politica este in intarziere in a da raspunsuri la cateva probleme majore de pe agenda cetatenilor: educatia, sanatatea, sistemul public de pensii, salariile bugetarilor si declinul demografic.

"Toate acestea nu tin de vointa unui singur om ci de actiunea comuna. Atat timp cat nu punem pe agenda Romaniei mai presus de agenda proprie, nimeni nu va avea de castigat pe termen lung", a mai spus seful statului.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri