Presedintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, a spus astazi, la Alba Iulia, ca social-democratii nu au ce sa reproseze Guvernului Ciolos, dar sunt "anumite sincope" pe care nu le inteleg, una dintre ele fiind "strict legata de Ministerul Sanatatii".

Valeriu Zgonea a precizat, vorbind despre imbolnavirea copiilor din Arges, ca social-democratii sunt nemultumiti de modul in care se gestioneaza cazul, potrivit Mediafax.

"Pana acum lucrurile sunt in parametri normali, nu avem ce sa reprosam. Pana acum. Sunt anumite sincope pe care nu le intelegem. Una dintre ele este strict legata de Ministerul Sanatatii, cealalta este legata de o anumita comunicare a unor ministri care ii pune intr-o situatie delicata pe romanii care au ramas acasa, care nu au poate un venit cum il au ei. Sa nu uitam ca trebuie sa ne adresam romanilor pentru ca facem politici publice pentru romanii din Romania, de aceea este Guvernul Romaniei. Avem un dialog constant si cu domnul Ciolos si cu ceilalti ministri. Eu le cred slabiciuni inerente generatede o lipsa de experienta intr-un mandat public. Una peste alta, deocamdata nu am vazut abordari care sa afecteze politicile publice pe care noi le-a propus", a declarat Valeriu Zgonea.

Liderul social-democrat a afirmat, raspunzand unei intrebari, ca "motiunea de cenzura este oricand pe tapet", dar pana in acest moment nu au fost dezbateri pe acest subiect in interiorul partidului.

"Motiunea de cenzura este oricand pe tapet. Si azi pentru miercuri. Si miercurea viitoare pentru joia viitoare. Oricand. Pana la sfarsitul sesiunii parlamentare, daca cineva din acest Guvern intervine ca actor politic, daca are abordari de acest gen, sunt instrumente asupra domniei sale. Daca este ministru, motiunea simpla, daca lucrurile sunt grave la nivelul Guvernului, motiunea de cenzura. Dar repet, in acest moment eu nu am vazut nicio dezbatere in interiorul partidului cu privire la aceasta chestiune", a precizat Valeriu Zgonea.

Citeste si:
Zgonea, condamnat in prima instanta la 3 ani de inchisoare
Valeriu Zgonea, condamnat in...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Citește și
COVID-19|Cioloș: Trebuie mai multă fermitate și claritate în aplicarea măsurilor
Setari Cookie-uri