Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni ca partidul sustine legea darii in plata care urmeaza sa intre in dezbaterea plenului Senatului si a precizat ca va exista "o majoritate relaxata" la votarea acestui act normativ.

"La Senat, astazi, avem un proiect foarte important pentru PNL, vorbim despre legea darii in plata. Se pare ca va exista pe ordinea de zi si grupul nostru a luat decizia sa il sustina aflandu-ne in calendarul pe care PNL si l-a propus astfel ca in luna aprilie aceasta lege sa devina realitate", a declarat copresedintele PNL.

Lideul liberal a mai spus ca legea va fi sustinuta de o "majoritatea relaxata".

"In orice societate riscul este impartit. Ca ne place sau nu ne place, pana acum riscul nu a existat decat de partea consumatorilor serviciilor bancare. S-a modificat legea conform solicitarii venite de la presedintie. Cererea de reexaminare a fost analizata serios de colegii nostri din Senat. Nu se mai poate vorbi de nici un fel de afectare dupa aceste amendamente care astazi trec prin Senat.

Am vazut in anumite momente o pozitie de negociere de usoara forta din partea sistemului bancar, care spune ca o sa dispara proiectul Prima Casa. Au venit toate argumentele suficiente () ceea ce inseamna ca acest program va continua cu succes. Ne dorim un dialog cu sistemul bancar, legea va trece de Senat daca mai exista lucruri care ar putea fi in divergenta, pe procedura sau pe fond, la Camera vor putea fi discutate din nou si analizate", a mai sustinut Gorghiu.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri