Gabriel Oprea a demisionat din functia de presedinte al UNPR, interimatul la sefia formatiunii urmand sa fie asigurat de catre Neculai Ontanu pana cand partidul isi va alege un nou presedinte.

Gabriel Oprea a precizat, intr-un comunicat de presa, ca optiunea sa pentru viitorul presedinte al partidului este Valeriu Steriu ”un om al carui profesionalism este recunoscut de toate partidele si un lider cu potential deosebit. Sigur, decizia va apartine forurilor statutare ale UNPR, insa cred ca imi revin atat dreptul cat si obligatia de a spune echipei pe care am condus-o care este recomandarea mea pentru functia pe care o parasesc astazi.”, conform News.ro

Fostul vicepremier si-a motivat decizia prin faptul ca nu doreste ca nu doreste ca discutiile legate de dosarele sale penale sa afecteze partidul in an electoral. ”Am decis asadar sa demisionez astazi din functia de presedinte UNPR. Nu este o decizie usoara, dar este unul din lucrurile pe care le mai pot face pentru a da partidului si intregii echipe o sansa in plus in acest an electoral”, a afirmat Oprea.

Senatorul si-a indemnat colegii sa pastreze linia actuala a partidului, asa cum a fost fixata de la aparitia sa, in anul 2010. ”Pentru mine este o mare realizare sa privesc astazi partidul pe care impreuna l-am construit de la zero. De aceea, va indemn sa pastrati orientarea nationala a UNPR, sa puneti mereu interesul national in centrul actiunii politice si sa nu abandonati principiile care au facut din acest partid o emblema a corectitudinii si a determinarii. Romania are nevoie de oameni curajosi si are nevoie in continuare de siguranta si prosperitate. Avem asadar obligatia sa mergem mai departe, impreuna, pe acelasi drum”, sustine Oprea.

Acesta intentioneaza sa ramana un simplu membru de partid al UNPR. ”Mi-am facut datoria fata de UNPR, fata de echipa si imi fac in continuare datoria, inclusiv prin inaintarea demisiei din functia de presedinte”, a mai afirmat Gabriel Oprea.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri