Vasile Blaga: Sediul Complexului Energetic Oltenia trebuie sa ramana in Targu-Jiu

Copresedintele PNL Vasile Blaga sustine ca sediul Complexului Energetic Oltenia trebuie sa ramana in Targu-Jiu, acolo unde sunt specialistii.

Blaga a amintit, sambata, la Targu-Jiu, ca la un moment dat s-a mai discutat problema transferarii companiilor de gaze in Bucuresti, pre vremea cand ministrul Economiei era Radu Berceanu, scrie Mediafax.

"Si atunci m-am opus. Aici sunt specialistii, in Gorj sunt specialistii si cei care lucreaza in zona termo si in minerit", a afirmat Blaga. Potrivit acestuia, sediul Complexului Energetic Oltenia trebuie sa ramana in Targu-Jiu.

"Noi nu ne-am solidarizat la nivel de Guvern, pentru ca i-am atras atenția domnului prim-ministru ca vom fi de fiecare data alaturi de Guvern, cat timp face bine Romaniei, dar nu s-a pus oficial problema schimbarii sediului, decat in discuțiile care au avut loc aici”, a afirmat copresedintele PNL.

Marti, sedinta Adunarii Generale a Actionarilor de la Complexul Energetic Oltenia s-a incheiat fara sa fie stabilita o decizie privind mutarea sediului companiei in Bucuresti. Conform unor surse, urmeaza sa se faca un studiu de impact in acest caz, dupa ce, in ultima luna, mii de oameni au iesit in strada si au solicitat ca propunerea venita din partea Consiliului de Supraveghere sa fie respinsa, iar sediul sa ramana la Targu-Jiu.

Citeste si:
Dosarul EADS a fost clasat. De ce au luat procurorii aceasta decizie
Dosarul EADS a fost clasat....

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri