Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca e o risipa grava ca Ministerul Dezvoltarii sa acorde 16 milioane de euro pentru doua stadioane in Teleorman in conditiile in care Romania are nevoie de programe de dezvoltare, inclusiv locuitorii din Teleorman, judet aflat in topul somajului.

"Sa-mi explice si mie domnul Dincu cum i-a dat domnului Dragnea milioanele astea de euro in conditiile in care avem in Gorj o situatie economica destul de complicata (...) Cum de i-a dat acesti bani de investit in niste stadioane si nimeni nu protesteaza din acest guvern tehnocrat (...) Ca atare le cer celor de la guvern sa chibzuiasca cu privire la aceste investitii, pseudo-investitii, bani aruncati de geam si sa revina asupra acestei decizii care mie mi se pare o batjocura la adresa banului public si la adresa bunului-simt, in general", a declarat, sambata, Alina Gorghiu, intr-o conferinta de presa sustinuta la Targu-Jiu, informeaza Mediafax.

Ea a mai spus ca Dragnea a primit de la ministerul condus de Dincu 12 milioane de euro pentru stadionul din Alexandria si inca vreo patru milioane si ce ceva de euro pentru stadionul din Turnu Magurele, in conditiile in care prioritatile din judet sunt altele, rata somajului fiind de 11%, cea mai mare la nivel national.

De asemenea, Gorghiu a mai spus ca ministerul aloca bani pentru stadioane, in conditiile in care e nevoie de programe pentru a crea locuri de munca: "Complexul Energetic Oltenia din Gorj (...) este in prag de insolventa, iar mii de locuri de munca ale gorjenilor sunt in pericol. Cu siguranta acesti oameni au nevoie de alternative - alternative care nu sunt create daca banii publici se aloca total nechibzuit".

Tot sambata, copresedintele PNL Alina Gorghiu a spus ca il sustine pe primarul interimar al Capitalei Razvan Sava in disputa privind Arena Nationala si ii cere vicepremierului Vasile Dincu sa ofere cadrul legal pentru redeschiderea stadionului, amintindu-i ca a ajuns in Guvern pentru ca oamenii au cerut respectarea legii.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri