Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, ii raspunde contracandidatului sau din partea PNL, Ludovic Orban, care i-a solicitat sa isi ceara scuze public pentru campania electorala din 2014, ea spunand ca Orban ”se inscrie in aceeasi logica a lipsei de proiecte si de viziune pentru Bucuresti”, scrie News.ro.

”De cand este candidat, domnul Orban face doar declaratii politicianiste si prea putin ii anunta pe bucuresteni in legatura cu intentiile sale legate de o viata mai buna pentru ei. Echipa PSD pentru alegerile locale vine cu solutii concrete, asa cum a facut si la guvernare. Domnul Orban, colegul celor care au taiat pensii si salarii, se inscrie in aceeasi logica a lipsei de proiecte si de viziune pentru Bucuresti. A fost mana dreapta a domnului Videanu si asta spune tot”, a declarat Firea, pentru News.ro, in replica la afirmatiile lui Ludovic orban.

Candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban, a solicitat duminica PSD sa isi ceara public scuze pentru campania electorala pentru alegerile prezidentiale din 2014, el avertizand ca, in caz contrar, ia in calcul inclusiv boicotarea dezbaterilor din campania pentru Primaria Capitalei.

"Sa ne aducem aminte de ultima campanie curata a PSD. Au aruncat gaini vii si moarte in curtea PNL. (...) Solicit presedintelui PSD, Liviu Dragnea, si candidatului PSD sa ceara public scuze romanilor. Eu nu am avut niciodata incredere in PSD. Ii avertizez ca eu nu am de gand sa tolerez obisnuita lor campanie murdara. (...) Iau in calcul inclusiv masura extrema de a nu participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, in cazul in care nu-si vor cere scuze”, a spus Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa

Ludovic Orban a mai precizat ca el nu va ataca familiile candidatilor, asa cum PSD a facut cu Klaus Iohannis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri