Alina Ghorghiu, copresedintele PNL, a declarat ca trebuie "sa mai avem putina rabdare" pentru a vedea solutia instantei si ca are incredere ca nu a fost nimic ilegal in cazul casei pierdute de Klaus Iohannis.

In timpul conferintei de presa de la Sibiu, copresedintii PNL au fost intrebati daca situatia familiei prezidentiale, dupa acest scandal cu casa pierduta in instanta, afecteaza cumva imaginarea partidului, conform Mediafax.

„Noi am fost in 2014 intr-o campanie foarte dificila. Si eu si Vasile Blaga, toti din conducerea partidului, am asistat la manipularea ordinara a PSD-ului, care si-a facut toata campania pe tema incompatibilitatii primarului Iohannis, pe vremea aceea. Trebuia sa explicam, sa ne justificam, sa ne scuzam pe o procedura a justitiei in curs.

Argumentele pro si contra se discuta exclusiv in sala de judecata, nu purtatorul de cuvant de la PSD da sentinte, ca asta faceau. Pe oricine are o preocupare legitima in legatura cu acest proces, il rog sa mai aiba putina rabdare sa vedem cum se finalizeaza procedura. Eu am incredere ca nu a fost nimic ilegal in legatura cu aceasta procedura si ca lucrurile vor fi lamurite mai devreme sau mai tarziu in functie de calendarul instantei”, a raspuns Alina Gorghiu, copresedinte PNL.

La randul sau, Vasile Blaga a declarat ca nu va discuta niciodata pe un caz aflat in instanta.

„Eu stiu ca este un caz inca in instanta. Nu m-ati auzit nici pe mine si nici pe doamna Gorghiu pronuntandu-ne pe un caz care este in instanta. Am fost intrebat acelasi lucru in ceea ce il priveste pe domnul Dragnea si am spus acelasi lucru. Pe noi nu ne intereseaza despre care cetatean al Romaniei este vorba. Legea este una pentru toti. Oricine are dreptul sa se apere utilizand toate mijloacele legale”, a declarat copresedintele PNL, Vasile Blaga.
Intrebat cum afecteaza imaginea partidului procesul casei lui Klaus Iohannis, Blaga a raspuns ca „PNL are drumul lui”.

„PNL are drumul lui. Am fost intrebat ce se intampla daca doamna Olguta Vasilescu candideaza sau nu. Un partid serios isi face analizele bazandu-se pe oamenii care au mesaje clare catre cetateni si indeplinesc conditiile de profesionalism si integritate”, a raspuns Blaga

Alina Gorghiu si Vasile Blaga participa la Sibiu, la lansarea candidatilor PNL la alegerile locale.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri