"Vad ca se da o lupta pe viata si pe moarte sa imi fie impiedicata candidatura. Ei bine, nu au decat doua optiuni, sa ma omoare sau sa ma lase in pace sa ma supun judecatii Dvs, la vot, pe 5 iunie. (...) Va anunt ca voi initia o noua campanie de strangere de semnaturi, de data aceasta de doua ori mai multe, ca poate asa vom putea trece peste toate mizeriile pe care le pregatesc cei care vor puterea cu orice pret!", a mentionat Piedone, pe reteaua de socializare, conform Mediafax.

Fostul primar, urmarit penal dupa tragedia din Colectiv, a mai sustinut ca cei interesati vor putea urmari pe Facebook procesul de strangere de semnaturi. "Voi fi prezent pentru aceasta campanie de semnaturi. Va dura pana in ultima zi de campanie si asa vor vedea cu totii ca semnaturile sunt autentice. Cer si televiziunilor ca, daca vor si sunt interesate, sa transmita LIVE tot procesul pentru a observa pas cu pas ca este o procedura corecta si transparenta.

"Aveti incredere, merg pana la capat!", a afirmat Piedone.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins, marti, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, decizia fiind definitiva.
Termenul limita pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale expira marti, 26 aprilie.

Sursa foto: Mediafax Foto