Fostul lider al PNL Crin Antonescu si-a marit in ultimul an fiscal sumele din conturile in euro deschise atat in tara, cat si in Belgia, unde isi exercita mandatul de europarlamentar sotia sa, Adina Valean, iar la capitolul imprumuturi Antonescu are de platit, pana in 2021, un credit al carui sold este in prezent de 62.000 de euro, fata de 120.000 de euro, cat fusese initial.

Senatorul Crin Antonescu avea anul trecut, intr-un cont in euro deschis la o banca din Romania, 48.141 de euro, iar anul acesta are 83.100 euro, potrivit declaratiei de avere actualizate, potrivit News.ro.

De asemenea, intr-un alt cont in euro in care in urma cu un an avea doar 600 euro, acum are 7.200 de euro. Si sumele din conturile deschise in Belgia s-au marit, in ultimul an fiscal. Astfel, daca anul trecut avea intr-un depozit bancar deschis la banca KBC suma de 22.991 euro, anul acesta, suma din cont a ajuns la 46.162 de euro.

Fostul lider al PNL mai are inca de achitat doua imprumuturi. Astfel, acesta are un card de credit, la BRD, in valiare de 10.000 de euro, iar la Unicredit Bank, un imprumut scadent in 2021, in valoare de 120.000 de euro, din care mai are de platit 62.000 de euro.

Cele mai mari venituri le are sotia sa, europarlamentarul Adina Valean. Astfel, aceasta a primit in ultimul an fiscal de la Parlamentul European, 49.000 de euro pentru transport, 39.000 de euro diurna si aproape 52.000 de euro ca alocatie pentru cheltuieli generale.

Crin Antonescu a primit indemnizatia de senator, de la Parlamentul Romaniei, in valoare de 60.310 lei, in timp ce indemnizatia Adinei Valean este in valoare de 75.925 de euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri