Reactia lui Victor Ponta dupa ce CNATDCU a stabilit ca a plagiat si a decis sa ii retraga doctoratul: Au rezolvat principala problema a tarii

La scurt dupa ce Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea sa de doctor si prin urmare ii va fi retras titlul de doctor, fostul premier a reactionat printr-un mesaj postat pe pagina personala de Facebook, acuzand guvernul tehnocrat „ca au rezolvat principala problema a tarii”.

„Ok - tehnocratii au rezolvat principala problema a tarii - mi-au luat si ei doctoratul ( ca Basescu in 2012)! Inteleg ca acum ( dupa aceasta mare victorie) totul va fi bine - de azi incep sa creasca incasarile la buget sa iesim din deficit/ de azi incepem sa primim banii europeni pe care nu i-am luat pana acum/ de azi platim subventiile in agricultura, marim salariile si pensiile / de azi nu mai mor bebelusii in spitale si nici nu se mai dau subiecte grele la examenul da capacitate / si de azi nu mai suntem "marfa" pe care o vand tehnocratii ca sa primeasca o promovare cand se intorc la Bruxelles!

Sunt onorat de efortul pe care ditamai Guvernul de tehnocrati l-a facut doar pt persoana mea - o ordonanta de urgenta doar pt mine, o Comisie doar pt mine ( cand am primit verdictul de neplagiat in 2012 de la acelasi CNACTDU a mai fost o teza de doctorat examinata in acelasi timp - fac pariu ca nu aveti "Curaj" sa o revedeti si pe aceea) / o hotarare definitiva data in favoarea mea de ICCJ in 2014 ignorata! Va Multumesc din inima dragi politruci!.

Si de azi ma ocup sa imi fac o noua teza de doctorat cu tema " Fabulosa Guvernare Tehnocrata si maretele sale realizari pentru poporul romana" - that will be fun!!!”.

Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU) a stabilit ca Victor Ponta a plagiat in lucrarea de doctorat si a dispus retragerea titlului de doctor acordat fostului premier. Victor Ponta poate contesta decizia in termen de 14 zile, scrie News.ro.

Citeste si:
OFICIAL: Ponta și Tăriceanu se despart. Cele două partide au...
OFICIAL: Ponta și Tăriceanu...

Decizia a fost luata cu 34 de voturi “pentru” si o abtinere, in prima sedinta a noului Consiliu General al CNATDCU. Comisia de stiinte juridice a CNATDCU a propus retragerea titlului de doctor acordat lui Victor Ponta, dupa ce comisia de lucru formata din trei persoane a analizat dosarul privind acuzatiile de plagiat in cazul tezei de doctorat a lui Victor Ponta.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri