Aurelian Badulescu de la grupul PSD-UNPR si Tudor Ionescu de la ALDE sunt viceprimarii Capitalei, ambii obtinand cate 28 de voturi pentru si 19 impotriva, conform NEws.ro

In total, in CGMB au fost 47 de voturi exprimate, iar Catalin Deaconescu (PNL) si Lucian Iliescu (PMP) au avut cate 9 voturi „pentru” si cate 38 „impotriva„.

Tudor Ionescu este, conform listei de candidati pentru CGMB depuse de ALDE, de profesie economist, in prezent ocupatia sa fiind aceea de manager. El a fost membru PNL si a facut un stagiu la Parlamentul European, la cabinetul lui Cristian Busoi.

Presa a relatat ca Tudor Ionescu ar fi dorit sa candideze si la alegerile locale din 2012, dar scandalul in care a fost implicat in perioada in care era iubitul Oanei Zavoranu i-a afectat cariera politica. In 2011, Tudor Ionescu, cunoscut in lumea mondena sub numele de Tudy, a ajuns pe prima pagina a ziarelor dupa aparitia unei inregistrari video compromitatoare. In 2015 el a reaparut in spatiul public, la emisiunea Ham Talent, unde a participat alaturi de cainele sau, Skip.

Intrebat la sedinta de joi a CGMB in legatura cu trecutul sau si cu calitatile care il recomanda pentru functia de viceprimar, Tudor Ionescu a refuzat orice comentariu. Aurelian Badulescu este avocat si a mai fost membru in CGMB si in perioada 2012 - 2016, dar din partea partidului lui Gigi Becali, PNG. De altfel, in calitate de avocat, Badulescu l-a aparat pe Gigi Becali, dar si pe unul dintre bodyguarzii acestuia in dosarul furtului masinii patronului Stelei.

Sursa foto: Denis Kuvaev / shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri