Robert Negoita este cunoscut ca fiind capul de lista al datornicilor la ANAF. Consilierii locali ai PNL din Sectorul 3 vor cere ANAF sa puna poprire pe conturile primarului, pana in momentul in care edilul isi va plati datoriile pe care le are la stat, ca persoana fizica, afirmand ca Negoita trebuie sa inceteze "cu bataia de joc" la adresa cetatenilor din sector.

"S-a hotarat ca reprezentantii PNL in Consiliul Local al Sectorului 3 sa solicite poprirea conturilor primarului Robert Negoita pana cand acesta isi va achita datoriile pe care le are catre ANAF ca persoana fizica. (...) Conducerea PNL Sector 3, reunita in sedinta BP, atrage atentia primarului Robert Negoita sa inceteze cu bataia de joc fata de cetatenii Sectorului, prin achitarea datoriilor pe care acesta le are, ca persoana fizica, catre ANAF, in spiritul egalitatii in fata legii a tuturor cetatenilor", potrivit unui comunicat al liberalilor, conform News.ro.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, are in continuare datorii la stat de peste 232 de milioane de lei, conform listei publicate joi de ANAF. Robert Negoita, care se afla pe primul loc al listei persoanelor fizice cu datorii la stat publicata in luna mai de ANAF, cu o datorie de 232,07 milioane de lei, si-a platit doar o mica parte din restante, astfel ca datoria acestuia ajunge acum la 232,05 milioane de lei.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri