Ministerul Apararii Nationale a contractat achizitionarea de ATV-uri si snowmobile cu o valoare a contractelor de 2,3 milioane de lei prin licitatie publica de la doua firme din Bucuresti si din Vulcan, judetul Hunedoara. Una dintre firme este inregistrata la Registrul Comertului in anul 2016.

Pentru achizitionarea autovehicule pentru teren variat (ATV), Ministerul Apararii Nationale a primit doua oferte si le-a admis pe amandoua in urma procedurii de licitatie publica deschisa, potrivit News.ro.

Astfel contractul a fost castigat de firmele Logistic Sport SRL din localitatea Vulcan, judetul Hunedoara si firma Quantum Management inregistrata in Bucuresti, sectorul 2, se arata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Achizitia a avut o valoare estimata initial de 840.000 de lei. Cea mai scazuta oferta a fost de 753.480 lei, iar cea mai ridicata a fost de 771.120 de lei.

In privinta achizitionarii de snowmobile, Armata a estimat o valoare de 1.558.928 lei, iar singura oferta depusa a fost declarata castigatoare cu suma de 1.548.000 de lei (diferenta de 10.928 de lei fata de valoarea estimata). Quantum Management este castigatorul acestui contract pentru furnizarea de snowmobile.

Daca in privinta firmei Logistic Sport din Vulcan exista un site in care isi prezinta preturile echipamentelor si datele de contact, firma Quantum Management nu are un site inregistrat in Romania. Societatea comerciala are certificat de inregistrare la Oficiul National Registrul Comertului obtinut in anul 2016.

Citeste si:
Airbus Romania va intretine trei elicoptere ale armatei bulgare
Airbus Romania va intretine...

Potrivit anuntului publicat in SEAP, operatorii economici declarati castigatori au obligatia sa obtina codul NATO de agent economic.
Echipamentele cumparate de armata vor ajunge la Unitatea Militara 02574 - Comandamentul Logistic Intrunit din Bucuresti.

Sursa foto: HeyPhoto / Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Iohannis: Romania sustine initiativa pentru o armata UE
Setari Cookie-uri