Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Dragos Tudorache in functia de ministru al Afacerilor Interne, care va depune juramantul la ora 16.00, la Palatul Cotroceni, noteaza News.ro.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care ia act de demisia lui Petre Toba din functia de Ministru al Afacerilor Interne; decretul pentru revocarea lui Ioan-Dragos Tudorache din functia de sef al Cancelariei Primului-Ministru; decretul pentru numirea lui Ioan-Dragos Tudorache in functia de Ministru al Afacerilor Interne si decretul pentru numirea lui Paul Gheorghiu in functia de sef al Cancelariei Primului-Ministru.

Ceremonia de depunere a juramantului de investitura va avea loc miercuri, la ora 16:00, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia prezidentiala.

Seful Cancelariei prim-ministrului, Dragos Tudorache, a fost propus, marti, de premierul Dacian Ciolos sa ocupe postul de ministru de Interne, in locul lui Petre Toba, pana la finalul mandatului Cabinetului, a anuntat seful Executivului, care a precizat ca Tudorache nu se va implica in politica, pentru a garanta "echidistanta" in organizarea alegerilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri