Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca, in opinia sa, ar fi bine ca Dacian Ciolos sa continue proiectele dupa alegerile parlamentare, subliniind insa ca, pentru acest lucru, e necesar ca de acum sa isi declare adeziunea sau macar simpatia pentru partidul cu care doreste sa continue proiectele. Iohannis a precizat din nou ca, dupa alegeri, nu va nominaliza premier independent, conform News.ro.

Intrebat daca este de luat in calcul o apropiere a premierului Dacian Ciolos de PNL, Iohannis a spus ca aceasta este ”o intrebare la care Ciolos va trebui sa raspunda in perioada urmatoare, fiindca multi isi pun intrebarea daca Dacian Ciolos ramane un premier independent si dupa aceea se retrage sau daca doreste sa-si continue anumite proiecte”.

”Recunosc ca personal cred ca ar face bine sa continue, are proiecte bune incepute, dar atunci sa isi declare macar simpatia, sau adeziunea, sau preferinta pentru partidul cu care ar putea sa colaboreze in viitor, dupa alegerile parlamentare”, a afirmat Iohannis. El a mai spus ca Dacian Ciolos ar putea sa isi continue foarte bine proiectele importante, ”daca acum cand acuatia este incerta isi declara intentiile de viitor”.

”Mai devreme sau mai tarziu sigur ar trebui sa declare si cu cine vrea sa puna in continuare in practica aceste proiecte”, a adaugat Klaus Iohannis.

Seful statului a precizat ca dupa alegerile parlamentare nu va nominaliza ”persoane independente politic” pentru functia de premier.
”Dupa alegeri vom avea un guvern politic, asta insemnand ca toata lumea va reprezenta un partid, asa functioneaza democratia”, a mai spus Iohannis.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri