Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, in fata clubului Colectiv, ca politicienii care au inteles mesajul de schimbare transmis de romani dupa tragedia din 2015 "vor sta, probabil, mai bine in alegeri", iar cei care nu au inteles acest mesaj vor fi "maturati" de pe scena publica.

"Clasa politica se schimba incet, dar se schimba. Aceste schimbari sunt inevitabile, iar cei care au inteles mesajul romanilor, mesajul Romaniei, dupa Colectiv vor avea probabil o pozitie mai buna in alegeri, iar cei care nu au inteles acest mesaj incet, dar sigur, vor fi maturati de pe scena publica", a spus presedintele, Klaus Iohannis, potrivit News.ro.

Klaus Iohannis a adaugat ca Romania nu mai este acum Romania care a fost acum un an de zile, inainte de tragedia din Colectiv. "Oamenii au mai multe pretentii, mai multe asteptari, si este bine asa", a punctat el.

Presedintele Klaus Iohannis a venit, duminica dimineata, in fata clubului Colectiv, unde a depus o coroana de flori si a pastrat un moment de reculegere in memoria celor 64 de victime ale tragediei care a avut loc pe 30 octombrie 2015.

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns in fata clubului la ora 9.00, acolo unde deja mai multi oameni au depus flori si au aprins lumanari. Seful statului a depus o coroana de flori, a aprins o lumanare si a pastrat un moment de reculegere.

Citeste si:
Presedintii de Consilii Judetene PNL aproba votul uninominal
Presedintii de Consilii...

Klaus Iohannis a anuntat ca, la ora 10.00, va fi organizata o slujba de pomenire la biserica Palatului Cotroceni. "Am tinut sa vin astazi sa aduc un omagiu celor 64 de victime ale tragediei de la Colectiv. Pentru ei, am organizat la Cotroceni, la biserica din Cotroceni, o slujba de pomenire la ora 10.00, unde vor participa si supravietuitori si rudele ale celor care au fost in Colectiv", a spus Iohannis, la sosirea la clubul Colectiv.

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Profilul alegatorilor: 55% din votantii lui Dancila sunt pensionari