Socialistul Igor Dodon a obtinut 55% din voturi la alegerile prezidentiale de duminica, a anuntat Comisia Electorala Centrala dupa numararea a 32,72% din sufragii, relateaza UNIMEDIA.

Pe cea de a doua pozitie de afla candidat PAS, Maia Sandu, cu 30,66% din voturi, urmata de Dumitru Ciubasenco, cu 5,63% din voturi. Iurie Leanca a obtinut 3,68% din sufragii, iar Mihai Ghimpu 2,44%, informeaza News.ro.

Igot Dodon s-a pronuntat impotriva integrarii europene a Republicii Moldova, in contextul simpatiei declarate pentru politicile lui Vladimir Putin. Viitorul presedinte al Moldovei a sustinut si desfasurarea referendumului din Gagauzia.

Cine a obtinut cele mai multe voturi la Bucuresti

Candidata proeuropeana Maia Sandu a obtinut cele mai multe voturi in sectiile deschise la Bucuresti pentru alegerile prezidentiale din Republica Moldova, adica peste 2.100, in timp ce Igor Dodon a strans doar 53 de voturi, liberalul Mihai Ghimpu a primit 51 de sufragii, iar candidatul Partidului Popular European din Moldova, Iurie Leanca, 46.

La Ambasada Republicii Moldova din Moscova, cele mai multe voturi au fost stranse de Igor Dodon - 1057, urmat de Dumitru Ciubasenco (Partidul Nostru) – 771 si de Maia Sandu - 182. La Sankt Petersburg, Igor Dodon obtinut 248 de voturi, Dumitru Cibasenco118; iar Maia Sandu 38.

In Vilnius, din cele 37 de voturi, Maia Sandu a acumulat 22.

Sursa foto: Alexandru Nika / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri