Judecatoria Medgidia a admis, marti dupa-amiaza, cererea de eliberare conditionata din penitenciar depusa de Victor Becali, condamnat la patru ani si opt luni de inchisoare in dosarul “Transferurilor”, insa decizia instantei nu este definitiva.

Magistratii Judecatoriei Medgidia au judecat solicitarea lui Victor Becali de eliberare conditionata din penitenciar, admitand-o. Decizia poate fi contestata la Tribunalul Constanta, conform News.ro.

Aceasta este a doua cerere de eliberare depusa de Victor Becali. In 14 noiembrie, Tribunalul Constanta a luat in discutie contestatia depusa de Victor Becali la decizia Judecatoriei Medgidia din 25 octombrie care a respins prima sa cerere de eliberare conditionata.

Victor Becali este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, unde ispaseste o pedeapsa de patru ani si opt luni inchisoare in dosarul ”Transferurilor”. In 14 septembrie, fratele lui Victor Becali, Ioan Becali, a fost eliberat conditionat din inchisoare, printr-o decizie a Tribunalului Ilfov, dupa ce a executat doi ani si jumatate din pedeapsa de sase ani si patru luni de inchisoare.

In martie 2014, in dosarul transferurilor de jucatori au fost condamnati Ioan Becali si Cristian Borcea la cate sase ani si patru luni de inchisoare, Victor Becali la patru ani si opt luni de inchisoare, George Copos la trei ani si opt luni de inchisoare, Mihai Stoica la trei ani si sase luni de inchisoare, Gheorghe Popescu la trei ani, o luna si zece zile de inchisoare, iar Jean Padureanu si Gheorghe Netoiu la cate trei ani si patru luni de inchisoare.

Dintre cei opt oameni din fotbal mai sunt incarcerati Victor Becali si Cristian Borcea, ceilalti fiind eliberati conditionat. Victor Becali mai este judecat intr-un dosar alaturi de Ioan Becali si Cristian Borcea, pentru ca i-ar fi dat mita 195.000 de euro judecatoarei Geanina Terceanu, de la Tribunalul Bucuresti, ca sa dispuna achitarea oamenilor din fotbal acuzati in dosarul ”Transferurilor”.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri