PSD Alba a depus plangeri la Biroul Electoral Judetean Alba si la Inspectoratul Judetean de Politie in care sesizeaza ca PNL a continuat campania electorala pe retelele de socializare. BEJ a admis sesizarea social-democratilor si a cerul PNL Alba sa retraga postarile.

Potrivit unui comunicat de presa al Departamentului de Comunicare al PSD Alba, reprezentantii filialei partidului au depus plangeri la Biroul Electoral Judetean Alba si la Inspectoratul Judetean de Politie privind continuarea campaniei electorale de catre PNL, prin intermediul a trei lideri locali, noteaza News.ro.

”PNL sau lideri PNL (Florin Roman, Ion Dumitrel, Mircea Hava) au distribuit pe retele de socializare mesaje sponsorizate de indemn la vot sau indemnuri directe la vot. Aceste fapte sunt interzise de legea electorala si constituie contraventie”, se arata in comunicatul PSD Alba.

Biroul Electoral Judetean Alba a admis plangerea formulata de PSD Alba si, prin decizia nr. 33, a dispus ca PNL sa retraga postarile respective. De asemenea, membrii BEJ Alba au transmis sesizarea PSD Alba catre Inspectoratul Judetean de Politie Alba pentru verificarea acesteia si luarea masurilor legale.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Alba, politistii fac verificari in acest caz si nu a fost dispusa inca nicio sanctiune.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri