Secretarul general al PNL, Ilie Bolojan, a demisionat, luni, din functie, dupa rezultatele slabe de la alegerile parlamentare, iar liderul PNL Bucuresti, Cristian Busoi, a renuntat la randul sau la functie, potrivit unor surse liberale.

Si Adriana Saftoiu a demisionat din functia de prim-vicepresedinte al partidului. Demisiile celor trei lideri PNL vin in contextul depunerii, tot luni, a mandatului de presedinte al partidului de catre Alina Gorghiu, conform News.ro.

In calitate de secretar general al PNL, Ilie Bolojan si-a asumat scorul dezastruos obtinut de partid la alegerile parlamentare, un rezultat cauzat, mai ales, de mobilizarea slaba a primarilor liberali. La randul sau, Cristian Busoi, prim-vicepresedinte la nivel national si presedinte al organizatiei PNL Bucuresti, si-a depus mandatul dupa ce filiala pe care o conduce a obtinut cel mai slab rezultat din tara, daca nu sunt luate in calcul judetele Harghita si Covasna, fiefuri traditionale ale UDMR.

Si Adriana Saftoiu a demisionat din functia de prim-vicepresinte al PNL, alaturi de Alina Gorghiu, Ilie Bolojan si Cristian Busoi. Demisiile celor patru vor fi discutate marti, in sedinta BPN, unde liberalii vor trebui sa voteze o conducere interimara pana la congres. Nu este exclus, au precizat surse liberale pentru News.ro, ca BPN sa decida ca Alina Gorghiu si Ilie Bolojan sa ramana in continuare in fruntea partidului pana la alegerea, anul viitor, a unei noi conduceri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri