Consultarile presedintelui Klaus Iohannis cu partidele care au trecut pragul electoral la alegerile parlamentare au inceput, prima formatiune care a venit la Palatul Cotroceni fiind PNL. Seful statului i-a felicitat "pentru alegere" pe noii membri ai conducerii PNL, Raluca Turcan si Marian Petrache.

Din delegatia PNL fac parte presedintele interimar Raluca Trucar, presedintii de organizatii judetene Alba si Arad, Mircea Hava, respectiv Gheorghe Falca, europarlamentarul Cristian Busoi si secretarul general interimar, Marian Petrache. La intrarea in sala, Iohannis i-a salutat pe liberali si i-a felicitat pe Turcan si pe Petrache. "Felicitari pentru alegere", le-a spus Iohannis, fara a mai face alte comentarii de fata cu presa, conform News.ro.

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, o prima runda de consultari pentru formarea noului Guvern, insa doar PNL, USR, UDMR, PMP si grupul minoritatilor au confirmat participarea, in timp ce PSD si ALDE au anuntat ca nu vor da curs invitatiei, pe motiv ca nu se respecta procedura constitutionala.

"Pentru a avea o claritate asupra evenimentelor, maine voi avea prima runda de consultari cu partidele politice care au intrat in Parlament. Vom vedea cum vede fiecare partid continuarea", a declarat Iohannis, la Palatul Cotroceni. Dupa PNL, la consultari vor veni USR, UDMR, PMP si grupul minoritatilor.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri