Presedintele interimar al PNL, deputatul Raluca Turcan, urmeaza sa preia sefia grupului liberalilor din Camera Deputatilor, in vreme ce senatorul Mario Oprea va fi liderul grupului senatorilor PNL, partidul urmand sa primeasca sefia a patru comisii din Camera si cinci din Senat.

Raluca Turcan a fost aleasa presedinte interimar al PNL dupa demisia Alinei Gorghiu in urma rezultatelor slabe la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Ea este deputat pentru al patrulea mandat consecutiv, intrand pentru prima oara in Legislativ in 2004. La randul sau, Mario Oprea este senator aflat si el la al patrulea mandat consecutiv. De asemenea, liberalii vor avea trei reprezentanti in Biroul Permanent al Senatului, in vreme ce in Biroul Camerei vor avea doi reprezentanti, conform News.ro.

PNL a primit conducerea a cinci comisii senatoriale: comisia economica, comisia de aparare, comisia pentru dezvoltare regionala, comisia pentru romanii de pretutindeni si comisia pentru abuzuri. Fostul deputat, actual senator de Brasov, Daniel Zamfir urmeaza sa fie presedintele comisiei economice, Iulian Dumitrescu va fi seful comisiei de aparare, iar senatorul de diaspora Viorel Riceard Badea va primi sefia comisiei pentru romanii de pretutindeni. In ceea ce priveste Camera Deputatilor, liberalii vor avea conducerea a patru comisii permanente.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri