Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, unde a anuntat propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier, ca "o condamnare nedreapta si o lege profund neconstitutionala" nu i-au dat posibilitatea sa ceara functia de premier pentru el, deocamdata.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca in propunerea pentru functia de premier a tinut cont de doua aspecte: afirmatiile repetate ale presedintelui Romaniei si legile in vigoare, sustinand ca nu vrea ca vreun mandat pe care el l-ar fi putut incepe sa fie prin fortarea unei condamnari nedrepte si a unei legi profund neconstitutionale, conform News.ro.

"Nu vreau ca vreun mandat pe care l-as fi putut incepe eu sa fie prin fortarea unei condamnari nedrepte si a unei legi profund neconstitutionale, care nu mi-au dat posibilitatea sa cer aceasta functie pentru mine deocamdata", a spus Dragnea, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni.

Dragnea a mai afirmat ca nu este de acord ca "un om sa fie decazut din nedrepturi" pe viata. "Intr-o democratie consolidata, asa ceva nu exista. Numai pentru genocid", a spus el. Seful PSD a precizat ca avea "dreptul legitim" sa devina premier in urma rezultatelor alegerilor. El a anuntat ca Sevil Shaidehh este propunerea facuta de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri