Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, la Parlament, ca propunerea de premier PSD-ALDE este interesanta si nu are elemente sa spuna ca Sevil Shhaideh nu ar fi un om capabil pentru aceasta functie, iar aceasta nominalizare nu reprezinta un impediment in semnarea protocolului de colaborare parlamentara cu social-democratii.

“Este o propunere interesanta. Doamna Sevil Shhaideh a condus intr-o perioada Ministerul Dezvoltarii si cunoaste destul de bine administratia si nu avem elemente ca sa spunem ca nu ar fi un om capabil pentru aceasta functie”, a afirmat Kelemen Hunor, conform News.ro.

Presedintele UDMR a mai spus ca aceasta propunere nu reprezinta un impediment in semnarea protocolului de colaborarea parlamentara cu PSD. “Din acest punct de vedere, e Ok. fiindca nu are un background doamna Sevil care sa ne puna pe ganduri. Acolo era o problema in sensul daca va veni cineva cu un background politic mai putin confortabil pentru noi. In cazul ei, nu este vorba de asa ceva”, a completat liderul UDMR.

Protocolul de colaborare parlamentara PSD-UDMR urmeaza sa fie semnat la ora 13.30.

Sevil Shhaideh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Daca Sevil Shhaideh va fi numita premier, va fi prima femeie prim-ministru din istoria Romaniei.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri