Presedintele Klaus Iohannis a sunat-o pe Sevil Shhaideh imediat dupa conferinta de presa pe care seful statului a tinut-o in cursul acestei zile, cei doi urmand sa se intalneasca saptamana viitoare pentru a avea o discutie tete-a-tete, au declarat surse politice pentru News.ro.

Potrivit surselor citate, liderul PSD, Liviu Dragnea a decis duminica “sa nu forteze legea” si sa nu se autopropuna pentru functia de prim-ministru. Astfel, presedintele PSD a avut luni o intalnire cu Sevil Shhaideh, in cadrul careia i-a propus sa fie premier.

Sursele News.ro au mai precizat ca Sevil Shhaideh a fost foarte uimita de aceasta propunere, dupa care a acceptat provocarea, De asemenea, Liviu Dragnea i-a prezentat lui Klaus Iohannis propunerea de premier intr-un plic, in cadrul consultarilor de miercuri de la Palatul Cotroceni, moment in care seful statului a afirmat ca este “o propunere foarte buna”.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri