Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca a avut in minte varianta Sevil Shhaideh pana marti noapte, cand a discutat cu aceasta, care i-a spus ca a primit foarte multe amenintari cu moartea, ea si familia sa, si ca "nu mai poate merge inainte in acest razboi pe care nu-l poate duce".

"Am avut in minte varianta cu Sevil Shhaideh pana azi-noapte, cand am avut o discutie cu ea. Sevil Shhaideh mi-a spus, si sper sa mearga la un post de televiziune sa spuna aceste lucruri, ca dupa anuntul presedintelui Iohannis a inceput sa primeasca foarte multe mesaje de amenintare cu moartea, ea si familia ei. Le este frica sa mai iasa din casa. Mi-a spus ca nu mai poate merge inainte in acest razboi pe care nu-l poate duce. Tot ce a aparut in presa sunt numai inventii, dar faptul ca demnitatea unui om a fost calcata in picioare in acest mod si siguranta unei familii este pusa in mare pericol. Cei care au declansat si intretinut aceasta camapanie trebuie sa dea socoteala si vor da socoteala. In aceste conditii, nu mai putem mentine propunerea initiala, desi imi pare rau", a declarat liderul PSD, citat de News.ro.

El a spus ca, in aceste conditii, a trebuit sa faca o alta propunere pentru functia de premier.

Sorin Grindeanu, presedintele CJ Timis este noua propunere a PSD pentru postul de premier, potrivit anuntului facut de catre Liviu Dragnea, la finalul sedintei Comitetului National Executiv.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri