Liviu Dragnea: Lista cu ministrii din Guvernul Grindeanu e completa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seara, la Romania TV, ca lista cu ministrii din Cabinetul Grindeanu este completa, urmand ca ALDE sa primeasca patru ministere, noul Guvernul avand in componenta opt femei din peste 20 de portofolii.

"Lista e completa, chiar acum am terminat discutia cu domnul Sorin Grindeanu. Mi se pare firesc si corect ca colegii mei sa fie cei care afla primii, in Comitetul Executiv National (numele viitorilor ministri - n.r.), nu din presa. Asa am condus partidul si asa il voi conduce in continuare, cu un mare respect fata de colegii mei de partid si fata de regulile pe care eu le-am impus in partid", a afirmat Liviu Dragnea, informeaza news.ro.

Liderul social-democratilor a mai spus ca negocierea cu ALDE in privinta impartirii ministerelor s-a terminat, urmand ca acestia sa primeasca patru portofolii.

"Maine (marti n.r.) o sa ne auzim, o sa ne transmita care sunt propunerile dumnealor, pentru ca ele trebuie acceptate de premierul desemnat, o sa stie si dumnealor care sunt propunerile noastre, inainte de a intra in CExN. Dar o discutie de principiu cu colegii de la ALDE am avut. Negocierea cu ALDE s-a terminat astazi cu ministerele pe care le vor prelua in responsabilitate colegii de la ALDE, iar pe cele care vor fi gestionate de PSD au fost facute aceste propuneri pe care le discutam maine", a precizat presedintele PSD.

Chestionat cate ministere vor reveni ALDE, Liviu Dragnea a spus ca patru. De asemenea, din Cabinetul Grindeanu vor face parte opt femei din totalul de peste 20 de ministere.

Citeste si:
Liviu Dragnea rămâne în închisoare. Curtea de Apel a respins...
Liviu Dragnea rămâne în...

Sursa foto: Agerpres

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri