Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au fost intrebati marti de jurnalisti daca intentioneaza sa modifice Legea 90/2001, premierul desemnat spunand ca nu stie despre ce este vorba, iar presedintele PSD afirmand ironic ca acea lege trebuie modifica astfel incat cei condamnati penal “sa nu mai existe ca oameni”.

Intrebati de presa daca intentioneaza sa modifice Legea 90/2001, Liviu Dragnea a spus: “Habar nu am. Cred ca nu”. Premierul desemnat a intervenit si i-a spus jurnalistului ca “nu stie la ce se refera”, moment in care Liviu Dragnea i-a dat asigurari ca “ii va explica el”. “Acea lege trebuie modificata, cei condamnati penal trebuie sa nu mai existe, ca sa nu mai fie dubii. Sa nu mai existe ca oameni. Acolo trebuie sa mergem”, a completat presedintele PSD, conform News.ro.

Un articol din aceasta lege nu i-a permis lui Liviu Dragnea sa fie propus la functia de premier, intrucat a fost condamnat in dosarul ”Referendumul”. Legea 90/2001 prevede ca pot fi membri ai Guvernului persoanele care au numai cetatenia romana si domiciliul in tara, se bucura de exercitiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnari penale si nu se gasesc in unul dintre cazurile de incompatibilitate.

Sursa foto: Facebook personal


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
G4Media: Dragnea forteaza adoptarea OUG pentru amnistie si gratiere