Liderul USR Nicusor Dan sustine ca Guvernul Grindeanu este ”un guvern obedient care arata frica lui Liviu Dragnea”, nu competenta fiind criteriul de selectie, ci obedienta fata de lider si de partid.

”Liviu Dragnea a strans in cabinetul pe care i l-a dat lui Sorin Grindeanu oameni care i-au fost subordonati, fie pe linie administrativa, fie pe linie politica. Nu competenta a fost criteriul de selectie, ci obedienta fata de lider si de partid. Faptul ca Liviu Dragnea nu a avut curaj sa propuna ministri profesionisti arata de fapt slabiciunea presedintelui PSD. Liviu Dragnea se teme ca ar fi putut pierde controlul asupra banilor publici din care-si intretine puterea politica daca acest cabinet ar fi fost unul competent, onest si autonom care sa guverneze in interesul societatii”, sustine Nicusor Dan intr-un comunicat, conform News.ro.

Liderul USR mai afirma ca nominalizarea Danielei Carmen Dan si a lui Sevil Shaiddeh, ”subordonatele lui Liviu Dragnea”, pentru doua portofolii importante este emblematica. ”Mai sunt si alte cazuri de politicieni care s-au remarcat ca executanti ai ordinelor partidului: Florin Iordache, sustinut pentru Ministerul Justitiei, este unul dintre coautorii martei negre, iar Teodor Melescanu, propus pentru Externe, a refuzat in 2014 sa mareasca numarul de sectii de votare in Diaspora. Florian Bodog, care si-a pierdut dreptul de a conduce doctorate si care nu are nimic notabil in parcursul profesional, nu ar fi obtinut niciodata portofoliul Sanatatii intr-o societate normala. Sunt oameni care s-au aratat dispusi la compromisuri in interesul partidului sau al unei persoane”, a mai declarat Nicusor Dan.

Sursa foto: Agerpres

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri