Grindeanu: Shhaideh era o varianta excelenta de premier. Salut echilibrul lui Dragnea, a fost un adevarat om de stat

Premierul desemnat, Sorin Grindeanu, si-a inceput discursul din plenul reunit al Parlamentului in care cere votul de incredere multumind PSD pentru propunere si afirmand ca Sevil Shhaideh ar fi fost o varianta "excelenta" de premier. El i-a multumit si lui Liviu Dragnea pentru "echilibru" si pentru ca a fost "un adevarat om de stat".

Grindeanu si-a inceput discursul multumind "celor care l-au propus in aceasta functie". "Vreau sa precizez de asemenea de la inceput faptul ca prima propunere a PSD pentru functia de premier ar fi fost o varianta excelenta pentru conducerea Guvernului si e bine ca dansa va fi alaturi de mine in echipa viitorului Executiv", a spus Grindeanu, conform News.ro.

El i-a multumit in deschidere si lui Liviu Dragnea. "Salut in mod deosebit echilibrul domnului presedinte Liviu Dragnea, care in ultimele saptamani s-a comportat ca un adevaratat om de stat, punand interesul national mai presus de interesul sau personal sau al partidului pe care il conduce. S-a evitat astfel o criza foarte nociva", a spus Sorin Grindeanu, discursul sau fiind intrerupt de randuri de aplauze din sala.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri