Fostul prim-ministru Dacian Ciolos are, la ora transmiterii acestei stiri, o intanire cu deputatii si senatorii USR ce se desfasoara la grupul parlamentar al USR din Camera Deputatilor.

Potrivit unor surse politice, intalnirea dintre Dacian Ciolos si parlamentarii USR are loc la initiativa formatiunii conduse de Nicusor Dan si nu ar viza inscrierea fostului prim-ministru in partid, conform News.ro.

Conform surselor citate, Dacian Ciolos vizeaza crearea unei platforme care sa-i permita sa ramana in spatiul public si, mai ales, sa poata avea reactii la guvernarea PSD-ALDE. Cel mai probabil aceasta platforma va lua forma unei organizatii neguvernamentale. Aceleasi surse sustin ca Dacian Ciolos nu a luat inca o decizie daca va intra sau nu intr-un partid in perioada urmatoare, dar este hotarat sa ramana in tara cel putin in urmatorul an. Intalnirea dintre Dacian Ciolos si USR se desfasoara cu usile inchise.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri